Яна Фаренюк очолила MAD LAB
27 Гру 2023, 11:43

Яна Фаренюк очолила MAD LAB

MAD LAB — аналітичний юніт RAZOM GROUP, що створює data-based рішення, а також розробляє продукти і сервіси безпосередньо під потреби клієнтів для забезпечення комплексного супроводу бізнесу. Відтепер MAD LAB очолює Яна Фаренюк, Chief Data Scientist RAZOM GROUP. 

Яна має 10-річний досвід роботи з Data Science, 8 з яких в сфері медіа та маркетингу. Реалізувала більше 100 успішних проектів з математичного моделювання та машинного навчання для українських та міжнародних клієнтів. У 2019 році команда Яни здобула бронзову нагороду на WARC Media Awards в категорії «Best Use of Data», що свідчить про визнання ефективності Data Science на міжнародній арені. Цьогоріч захистила дисертацію доктора філософії та здобула ступінь PhD з Економіки.

«Загострення конкурентної боротьби і постійне прагнення клієнтів до зростання вимагають зміни підходів до планування маркетингової діяльності. Саме глибинна робота з даними та пошук в них прихованої цінності через впровадження інструментів Data Science є ефективним шляхом для зростання бізнесу. Я вірю в те, що аналіз даних та моделювання є надзвичайно важливими для розвитку будь-якого бренду, оскільки вони є джерелом оптимізації маркетингових інвестицій та інтелектуальною основою для ефективних рішень, що сприяють підвищенню бізнес-результатів», — коментує Яна Фаренюк, Chief Data Scientist RAZOM GROUP.

Аналітичний юніт співпрацює з клієнтами ключових категорій ринку, а саме: фармацевтична індустрія, офлайн та онлайн ритейл, FMCG, телеком, фінанси та e-commerce. 

Розкажіть друзям про новину

Нове відео