Український райдхейлінг сервіс запустив святкові Санта Авто
20 Гру 2023, 14:56

Український райдхейлінг сервіс запустив святкові Санта Авто

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon разом з Mastercard запускають новорічну акцію «Хо! Хо! Хо! Це Санта Авто». Відтак, з 18 по 24 грудня включно у 7 містах України зʼявляться 12 святкових Санта Авто, які подарують користувачам незабутній святковий настрій. 

Для того, щоб стати учасником акції, потрібно викликати автівку через застосунок Uklon та здійснити оплату послуги безготівковим способом. До переможців акції приїжджатиме святкове брендоване Санта Авто, яке прикрашене ще й зсередини новорічними атрибутами. 

Тим пасажирам, кому пощастить стати переможцями акції, водій подарує приємні сюрпризи: плед-подушку чи павербанк, або ж набір з солодощами та чаєм. Крім цього, ті користувачі, що зроблять фото з Санта Авто та тегнуть в Instagram організаторів акції, отримають промокод на поїздку з Uklon.

Цього святкового сезону ми разом з Mastercard хочемо подарувати українцям трохи приємних емоцій і тепла. Ми відчуваємо, що в цих складних обставинах, коли важко будувати довгострокові плани, мріяти про великі майбутні звершення, саме такі маленькі приємнощі стають надважливими. Сподіваємося, що емоції, які отримають наші райдери, наповнять їх радощами і надихнуть ділитися  ними з іншими.
Вікторія Ковальова
Head of Brand & Communications Uklon

Розкажіть друзям про новину

Нове відео