30 Лис 2023, 17:20

Зліпи їх усіх: українська мережа супермаркетів запустила акцію зі святковими персонажами

Що може краще створити новорічну атмосферу, аніж колекція яскравих та милих святкових персонажів? Особливо, якщо їх можна зробити власними руками разом з родиною. У мережі супермаркетів VARUS магія свят починається акцією «Зимова казка».

Під час акції у супермаркетах мережі можна буде придбати саше зі шматочками пластиліну HEY CLAY. Усередині кожного — пластилін одного з 18 яскравих кольорів для створення казкових персонажів. Щоб отримати сашет за акційною ціною достатньо придбати у VARUS товарів на 199 грн. Крім того, барвисті пакуночки також можна отримати за купівлю товарів-партнерів акції. 

У колекції «Зимова казка» — 12 казкових героїв: Святий Миколай та Меланка, красуня Ялинка та різдвяний Олень, Пінгвінятко у теплій шапочці, усміхнений Пряничок та інші. Для того, щоб виліпити кожного з них, знадобляться різні кольори пластиліну з акційних сашетів. Проте у зимової казки немає обмежень, тож можна насолоджуватись процесом ліплення тваринок та казкових істот навіть з одного кольору.

Ліпити героїв не тільки весело, але й дуже просто, адже покрокові інструкції можна знайти у мобільному застосунку HEY CLAY. Цей навчальний застосунок має зручний інтерфейс та дизайн, і створений спеціально для того, щоб занурити дитину у світ творчості, веселощів та пізнання. QR-код з посиланням на застосунок є на зворотному боці кожного сашету.

Новорічні свята — це особливий період, коли кожному з нас хочеться зимової казки. Саме тому ми запускаємо акцію, яка підніме настрій. “Зимова казка” — це не тільки про колекціонування персонажів. Це про фантазію, веселощі та спільну родинну творчість.
Анна Луганська
директорка з маркетингу мережі VARUS

У період проведення акції клієнти VARUS також зможуть придбати альбом з інструкціями, як ліпити персонажів, та набори-сюрпризи із повним комплектом кольорів для створення одного героя. Отримати набір за пів ціни можна буде, зібравши 4 акційні наліпки, які містяться у сашетах. 

Розкажіть друзям про новину