Ролик із закоханими з лапками замість голів наголосив на важливості згоди у стосунках
24 Лис 2023, 13:10

Ролик із закоханими з лапками замість голів наголосив на важливості згоди у стосунках

Рекламна агенція Javelin Dublin представила кампанію для Міністерства юстиції Ірландії про важливість згоди у стосунках.

У ролику показали пари в різних ситуаціях: на вечері, у таксі, вдома, на прогулянці. Під час розмови вони обговорюють свої можливі подальші плани, зокрема й пропозиції зайнятися сексом. Однак перед цим вони запитують згоду одне в одного.

Відео демонструє, що незалежно від контексту чи обстановки, розмова про згоду є важливою, а виділення часу на спілкування та досягнення взаємної згоди має вирішальне значення для побудови здорових стосунків.

Кампанія має на меті нормалізувати прості, повсякденні розмови про згоду і додати до них несподіваного візуального повороту.

Для створення ролику Javelin Dublin спільно зі студією анімації Piranha Bar перетворила купу лапок, що символізують «розмови» про згоду, на ілюстровані голови, які можна було б використовувати в зовнішній рекламі, на телебаченні та у відео на цифрових носіях. На акторів були одягнені чудернацькі плавальні шапочки, що дозволило ретельно відстежувати в 3D рух їхніх голів для подальшої композиції.

У результаті вийшов сюрреалістичний і несподіваний світ, де люди в лапках взаємодіють і розмовляють, встановлюючи лапки як скорочення для «поговорити» і створюючи візуальну привабливість для аудиторії.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео