Гігантська Hello Kitty затанцювала біля Біг-Бена та Ейфелевої вежі на честь свого 50-річчя
03 Лис 2023, 12:08

Гігантська Hello Kitty затанцювала біля Біг-Бена та Ейфелевої вежі на честь свого 50-річчя

1 листопада 2024 року персонажу японської поп-культури Hello Kitty виповниться 50 років, проте святкування розпочались вже зараз.

Компанія Sanrio, що створила Hello Kitty, Rilakkuma, Keropi, My Melody та багато інших, готується до грандіозного святкування ювілею. Hello Kitty залишила незгладимий слід у культурі, символізуючи чарівність, дружбу та вічну привабливість. Тепер вона розширила свою присутність у диджитал світі.

Святкування розпочнеться із застосунку доповненої реальності, який дасть можливість взаємодіяти з Hello Kitty, коли вона танцює біля п’яти знакових світових пам’яток, а саме: торгової вежі Сібуя 109 у Токіо, Біг-Бена у Лондоні, Ейфелевої вежі у Парижі, хмарочоса Тайбей 101 у Тайвані та Емпайр-Стейт-Білдінг у Нью-Йорку.

AR-анімація також з’явиться у вигляді ефекту TikTok, що дозволить користувачам соціальних мереж створювати та ділитися власними відео на тему Hello Kitty.

На додаток до цього, компанія Sanrio планує щомісяця випускати чотири короткометражні анімації на TikTok.

Також у диджитал світі Roblox має відкритися віртуальне кафе «My Hello Kitty Cafe», що дозволить фанатам зануритися у чарівний всесвіт Hello Kitty.

Наступний рік обіцяє бути сповненим розваг та сюрпризів, щоб вшанувати вічний шарм Hello Kitty, яка тепер поширює своє послання дружби як у фізичному, так і в диджитал світах.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео