27 Вер 2023, 11:42

На Airbnb тепер можна забронювати проживання на болоті Шрека

Серед усіх локацій, що фігурують у фільмі «Шрек», болото Шрека вирізняється особливою атмосферою. Воно було притулком для сварливого героя, який любив усамітнення. А тепер, завдяки Airbnb, кілька щасливих шанувальників мають можливість там зупинитися.

Airbnb знову відтворив улюблений, натхненний фільмами будинок. Дехто може пам’ятати попередні спроби: будинок з мультсеріалу «Блуї», котедж з фільму «Фокус-покус», оригінальний особняк з «Сам удома» і навіть будинок мрії «Барбі» були відтворені з дивовижною схожістю.

Болото Шрека, здається, нічим не відрізняється. Розташований на пагорбах Шотландського нагір’я, Airbnb пропонує затишну, схожу на котедж оазу, оточену болотом, до якого так звик Шрек. Тут представлені деталі аж до «свічки з вушної сірки», зеленого крісла у стилі Шрека і навіть флігеля, який точно запам’ятається відданим глядачам (він розташований приблизно за 20 метрів від будинку, як зазначає Airbnb).

Болото, офіційним хазяїном якого є Осел, коштуватиме 0 фунтів стерлінгів за ніч. Потенційні відвідувачі можуть подати заявку на проживання, як тільки відкриється бронювання. Airbnb зробить одноразову пожертву на користь дитячої благодійної організації HopScotch Children’s Charity, яка працює над тим, щоб забезпечити найбільш вразливим дітям Шотландії канікули заради перепочинку та створення позитивних спогадів.

Бронювання на Airbnb відкривається 13 жовтня о 18:00 за британським часом і розраховане на дводенне перебування до трьох гостей, яким пощастить там перебувати з 27 по 29 жовтня, якраз на Геловін.

Розкажіть друзям про новину