Модель Playboy створила свою ШІ-версію
22 Сер 2023, 12:53

Модель Playboy створила свою ШІ-версію

Джина Стюарт стала першою у світі ШІ-моделлю після того, як у травні підписала контракт з німецьким модельним агентством.

ШІ-модель створила жінка, яка є моделлю Playboy, на основі своїх власних пропорцій і стилю. Щоправда, її ШІ-моделі 28 років, а їй — 52.

«Найсмішніше те, що чоловікам це подобається. ШІ-моделі гламурні, красиві і бажані, як моделі Playboy 90-х років. Думаю, це схоже на концепцію супергероїв: всі люблять і мають улюбленого супергероя, ходять у кіно, щоб подивитися на нього, захоплюються і одержимі ним. Вони хочуть бути ними, але вони не існують. Це фантазія і втеча від реальності», — сказала Джина.

Австралійська авторка є матір’ю чотирьох дітей і бабусею, яка працює тренером зі здоров’я та велнесу, коли не займається розробкою свого ШІ-персонажа та не позує для Playboy. Також Джина відома як «найгарячіша бабуся світу» і є зіркою на сайті OnlyFans.

Джина розповіла, що досліджувала штучний інтелект і співпрацювала з Instagram-художником для створення її персонажа.

«Ми використали 1000 моїх реальних фотографій з усіх ракурсів і в оголеному вигляді, навчили програму глибокого навчання за допомогою стабільної дифузії і клонували мене. Результати були приголомшливими. Спочатку це було трохи забавно, тож я почала публікувати ШІ-версію себе в соціальних мережах як заміну собі щодня протягом місяця, а потім сталося дещо цікаве. Люди полюбили її, і почала надходити підтримка».

Модель вирішила створити ШІ-версію себе, бо «втомилась від постійної необхідності робити зачіску, фарбувати нігті, добирати одяг, ретельно готувати кожний кадр». Це забирало практично весь час, а Джині потрібні були перерва й новий спосіб заробляти гроші.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео