Ілон Маск виставить на аукціон вивіску з будівлі Twitter та інші знакові лоти
11 Сер 2023, 11:21

Ілон Маск виставить на аукціон вивіску з будівлі Twitter та інші знакові лоти

Мультимільярдер Ілон Маск виставить на аукціон вивіски Twitter та інші предмети компанії всього через кілька тижнів після ребрендингу компанії на X. Аукціон називається «Twitter Rebranding: Online Auction Featuring Memorabilia, Art, Office Assets & More!».

Один із виставлених на аукціон знаків Twitter все ще прикріплений до штаб-квартири компанії на 10-й вулиці в Сан-Франциско.

«Птах все ще прикріплений до стіни будівлі. Покупець несе відповідальність за наймання ліцензованої компанії з відповідними дозволами», — йдеться в оголошенні.

Минулого місяця спроба зняти інший знак Twitter була тимчасово зупинена владою Сан-Франциско.

Новина за темою
Ілон Маск незаконно встановив логотип X на даху штаб-квартири Twitter

Також серед лотів — десятки столів і стільців, діджейський пульт, музичні інструменти, журнальні столики, величезні пташині клітки та дві картини, написані олією, із зображеннями, що стали вірусними. На першій — селфі Еллен Дедженерес із зірками, зроблене на церемонії вручення премії «Оскар» у 2014 році. Друга — зображення, яке тодішній президент США Барак Обама опублікував у Твіттері, коли був переобраний у листопаді 2012 року. На той час це був найпопулярніший твіт на платформі.

Мінімальна пропозиція за кожен лот становить 25 доларів. Торги розпочнуться 12 вересня і завершаться через два дні.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео