Презерватив звернувся до парламенту у ролику про сексуальну освіту
24 Лип 2023, 15:52

Презерватив звернувся до парламенту у ролику про сексуальну освіту

Шведська асоціація сексуальної освіти представила нову кампанію «For The Freedom of Every Body» з анімацією, прогресивними меседжами та зухвалою режисурою Маркуса Лундіна.

Наслідуючи попередню кампанію для цієї організації, ця остання кампанія прославляє продажі презервативів, тестів для домашнього сексуального обстеження, секс-іграшок, лубрикантів і засобів жіночої гігієни, а також їхню місію захисту прав людини та сексуальних прав як у Швеції, Фінляндії, Норвегії та Фінляндії, так і на міжнародному рівні.

«Вивільнення нашої творчої свободи було вибухом, і це посилило нашу пристрасть до кіно та сторітелінгу, ви можете бачити, як вона просочується з кожної сцени! Ігровий підхід дозволив нам експериментувати з різними техніками та форматами, що призвело до створення яскравого всесвіту «For The Freedom». – сказав режисер Маркус Лундін.

Для RFSU кожен продукт стає потужним захисником у невпинній боротьбі за світ, де панує свобода, де голоси звільнені, сексуальність прославляється, любов не знає меж, а тіла сприймаються без обмежень, але ставляться до них з повагою.

«RFSU (або Шведська асоціація сексуальної освіти) любить секс, і вони хочуть, щоб ним займалося якомога більше людей. Презервативи, лубриканти та секс-іграшки – все це чесна гра. Це може бути забагато для людей, щоб, ем, проковтнути, тому бренд зняв корисне відео з цього приводу. Оповідачка добре викладає свою позицію: «На відміну від інших речей, які можна купити за гроші, ці створені для вашої довбаної свободи». Таким чином, ми бачимо, як презерватив звертається до парламенту; як протестувальники несуть гігантський фалоімітатор; як гей-пару захищає лубрикант; як тести на вагітність кружляють навколо жінки, яка контролює своє тіло.

Ми бачили багато реклами, що оспівує блуд і пов’язані з ним товари, але для таких режисерів, як Маркус Лундін, це все ще відносна новинка, у яку можна зануритися. До того ж, важко встояти перед яскравими слоганами на кшталт «Трахни одного, трахни всіх». – прокоментував Ендрю МакҐреґор, редактор видання David Reviews.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео