Музей Ван Гога створив кеди, натхненні картинами художника
19 Лип 2023, 12:41

Музей Ван Гога створив кеди, натхненні картинами художника

Музей Ван Гога в Амстердамі уклав партнерство з брендом екологічного взуття Cariuma, щоб нанести квіти та пейзажі художника на взуття.

На взутті зображені «Соняшники» (1889) та «Пшеничне поле з круками» (1890) Ван Гога, а також ювілейний квітковий візерунок, створений для музею на честь 50-річчя художника.

У новій лінійці дует прагне відзначити «безмежну красу нашої планети», нагадуючи власникам «озирнутися навколо та втілювати щоденні рішення, зосереджені на живленні та захисті нашого природного світу».

З цією метою роботи Ван Гога розлиті по фірмовому силуету кед OCA Low від Cariuma, які виготовлені з органічної бавовни та натурального каучуку. Шнурки зроблені з переробленого пластику та органічної бавовни, а також оздоблені рельєфними металевими шипами.

На підошві зроблений підпис «Vincent».

Окрім полотняних моделей, друга інтерпретація соняшників зображує квіти на преміум-шкірі.

Як і всі випуски бренду, колекція Музею Ван Гога доставляється без жодного впливу на навколишнє середовище (компанія купує квоти для досягнення вуглецево-нейтральної логістики), а взуття загорнуте у перероблену та на 100% придатну для вторинної переробки упаковку.

Компанія також пообіцяла посадити пару дерев у бразильських тропічних лісах за кожну придбану пару кросівок.

Ця серія нагадує ще одну пораду, яку Ван Гог дав своєму братові: «Завжди продовжуй багато гуляти і люби природу, бо це справжній спосіб навчитися розуміти мистецтво все краще і краще».

Тепер ви можете придбати мистецьке взуття в чоловічому та жіночому розмірах на сайті Cariuma. Полотняні моделі коштують 89 доларів за пару, а шкіряний варіант обійдеться у 139 доларів.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео