Акаунт у Threads, нові рівні любові, систематизація. Ретроспектива тижня з Валентиною Комаровою
14 Лип 2023, 16:16

Акаунт у Threads, нові рівні любові, систематизація. Ретроспектива тижня з Валентиною Комаровою

Як минув робочий тиждень та які плани на вихідні, розповідає Валентина Комарова, Chief Marketing Officer компанії Цитрус.

Як минув тиждень?

Швидко та енергійно. Коли займаєшся тим, що щиро любиш, час летить непомітно. 

Їздила в Київ на зустрічі з партнерами, обговорювали нові проєкти та запуски. Готуємо багато цікавих проєктів.

Після цього брейнштормили з командою. У мене дуже яскрава команда, і я завжди із задоволенням слухаю їх ідеї. Наше «Відрізнятись дозволено» працює всюди і насамперед усередині компанії. 

Ми створили нову посаду “Social Strategist”.

Ще з нового ми трохи реорганізували відділ маркетингу і прийняли сміливе рішення — створили нову посаду “Social Strategist”. Ми плануємо суперактивно розвивати наші соцмережі, і це перший крок на шляху до цього. Який, до речі, вже показав результати — наш акаунт у Threads всього за декілька днів набрав 5 000 підписників і став першим у сегменті, а зараз їх вже більше 8 000. 

Відкриття тижня

Люди. Я не перестаю дивуватися, скільки талановитих, добрих та яскравих людей навколо. Повномасштабна війна навчило мене по-новому дивитися на оточуючих. Українці неймовірні. Я кожного дня знаходжу підтвердження цьому. 

Також мені відкрилися якісь нові рівні любові до мого песика Джо. Він так сумував за мною, коли я була у відрядженні, що після повернення почав кожного ранку будити мене або просто лягати поряд, обов’язково торкаючись лапкою. 

А ще завдяки цим питанням я усвідомила, що у мене сильно порушений work/life баланс у сторону першого. Я 24/7 в роботі, якщо не фізично, то думками. Але тепер буду намагатися змінити це і виділяти більше часу на особисте життя.

Що дістало за тиждень?

Відсутність у деяких людей здібності аналізувати події та інформацію. 

І, звісно, що росія досі існує. Це дістає кожного дня.

Музика тижня

Альбом ONUKA “KOLIR” зараз на репіті. Я заряджаюсь від цієї музики.  

Що почитати?

Майкл Портер, Клейтон Крістенсен, В. Чан Кім, Рене Моборн «Про стратегію. Harvard Business Review: 10 найкращих статей».

Унікальні практичні кейси, які свого часу змінили та перекроїли цілі галузі. Раджу почитати, якщо ви любите вчитися у кращих. 

Що подивитися?

Зараз у мене чергова фаза «ніколи не буде зайвим знову передивитися «Друзів»». І це моя універсальна рекомендація для всіх. 

Із професійного — модуль про стратегічну діяльність СМО з курсу «Директор по маркетингу» від LABA.

Ваш топ-3 застосунків на телефоні

  • Telegram — для мене це і спілкування з рідними, і новини, і навчання, і робота. 
  • Pinterest — останнім часом він мені замінює навіть Google. Тут я шукаю референси для роботи, надихаюся естетичними зображеннями, обираю декорації для дому та просто створюю різні мудборди.
  • Evernote — я настільки звикла все систематизувати та записувати, що вже не уявляю життя без цього застосунку. Здається, що без нього навколо мене запанує хаос. 

Плани на вихідні. Поради, куди піти.

Мені захотілося яскравих емоцій.

Доброю традицією для мене на вихідних стали ранкові прогулянки біля моря з улюбленим песиком. Ранкове місто, свіже повітря, запашна кава і радісний Джошик — для мене це найкращий початок дня. 

Ще мені захотілося яскравих емоцій. Знаєте, таких щирих, сильних, навіть трохи дитячих! Піду за ними в аквапарк. І вам раджу зробити щось, що подарує позитивні враження, — зараз це як ніколи важливо. 

Розкажіть друзям про новину

Нове відео