Nike влаштував танцювальний перформанс про жіночу силу
10 Лип 2023, 16:35

Nike влаштував танцювальний перформанс про жіночу силу

Бренд спортивного одягу та взуття Nike влаштував танцювальний перформанс під час Тижня моди у Парижі.

Феєрія під назвою «Goddess Awakened» відбулася на арені Accor на березі Сени.

За словами Ліз Велдон, віце-президентки з управління брендом Nike Women, цей виступ покликаний відкрити «наступну еру» Nike Women, у якій бренд стане «платформою для відзначення та розширення можливостей жіночої творчості та самовираження через призму спільноти».

Хореографкою 40-хвилинного перформансу стала Перріс Гоебел. Натхненням для вистави стала Ніка, грецька богиня перемоги, яка надихала глядачів використовувати свою внутрішню силу і підтримувати колективну силу жінок.

«Протягом усієї історії жінкам вказували, як діяти, що говорити, що відчувати сьогоднішній вечір про те, щоб розірвати ці пута і дозволити нашим голосам бути почутими, нашим тілам бути визнаними, а нашим крилам злетіти, разом, сказала Гоебел. Для мене немає кращого способу виразити любов, горе, силу і жіночність цього моменту, ніж танець, і я вдячна компанії Nike за партнерство, яка надала мені сцену, в прямому і переносному сенсі, щоб зробити це».

Костюми танцюристів включали жіночий одяг Nike, а також поточні та майбутні колаборації з брендами AMBUSH, Feng Chen Wang, Jacquemus та Martine Rose. Nike назвав цей виступ «колективною силою жіночності через рух, стиль і самовираження», у ньому взяли участь 30 танцівниць і спортсменок.

Танцювальний перформанс відбувся за рік до Олімпіади влітку 2024 року, ключової події для Nike, і через місяць після того, як бренд представив ініціативу Well Collective, що означає зміщення історичного фокусу від змагальних видів спорту, таких як біг, до більш цілісного підходу, що включає рух, велнес, усвідомленість і харчування.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео