Колишній астронавт NASA закликав врятувати планету заради пива
04 Кві 2023, 13:36

Колишній астронавт NASA закликав врятувати планету заради пива

Щоб відсвяткувати квітень, або Місяць Землі, пивний бренд Busch Light, що належить компанії Anheuser-Busch, запросив Дага Херлі, колишнього астронавта NASA і SpaceX, нагородженого в січні Почесною космічною медаллю Конгресу США, розповісти споживачам про майбутнє пива в космосі.

За словами Херлі в ролику, невагомість космосу перешкоджає підвищенню рівня карбонізації, перетворюючи пиво на пінне місиво і унеможливлюючи процес розпивання холодного напою. Тому Busch Light прагне врятувати єдину планету, де можна пити пиво.

«Коли ви провели 93 дні в космосі, легко впізнати багато аспектів нашої рідної планети, які ви сприймали як належне – сім’я і друзі, свіжа їжа, особистий простір і можливість випити холодного пива», – сказав Херлі.

«Це шокує, але це правда: на останньому рубежі немає пива. Тому я співпрацюю з Busch Light у цьому Місяці Землі, щоб допомогти захистити і зберегти нашу єдину планету, дружню до пива, тому що немає нічого кращого, ніж випити крижаного пива після довгої подорожі через всесвіт».

Протягом квітня компанія Busch Light обіцяє перерахувати частину прибутку від кожного проданого ящика пива на користь неприбуткової організації One Tree Planted, яка допомагає у відновленні лісів по всьому світу. Компанія Busch Light також передасть весь прибуток організації, отриманий від своєї нової колекції сувенірної продукції, доступної на своєму сайті.

Щоб отримати шанс виграти річний запас пива та космічний шолом, споживачі можуть поділитися в соціальних мережах креативним кейсом про те, чому краще залишитися на Землі і пити пиво замість того, щоб летіти в космос.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео