27 Жов 2022, 16:32

LEGO відкрила експериментальне кафе для дорослих

Нещодавно відкрилося перше у світі експериментальне кафе LEGO Brick Café – місце для натхнення, в якому дорослі можуть спробувати та пограти з кубиками LEGO. Це кафе не схоже на жодне місце, створене для креативу з LEGO, оскільки воно було спеціально створене для дорослих. Кафе, відкрите на честь Всесвітнього місяця психічного здоров’я.

Експеримент розрахований на два дні і є результатом співпраці у галузі відкритих інновацій між лабораторією LEGO Lead User Lab, відділом, що працює з експериментальними ідеями відкритих інновацій, та креативним агентством Boys+Girls, яке розробило концептуальну ідею та представило її лабораторії LEGO Lead User Lab.

У кафе гості зможуть вибрати з безлічі наборів та кубиків LEGO, з якими вони можуть там пограти. Серед різноманітних заходів гості можуть взяти участь в організованих майстер-класах, які демонструють безліч креативних застосувань кубиків LEGO, таких як покадрова анімація, мозаїчні збирання та самовираження на полотні.

Женев’єва Капа Круз, стратег з маркетингу аудиторії, що працює над стратегією LEGO Group, орієнтованою на дорослих, сказала: «Ми знаємо, що в усьому світі є багато дорослих, які теж хочуть відчути радість від складання кубиків LEGO, але не знають, з чого почати. За допомогою цього нового типу експерименту з відкритими інноваціями ми хочемо дослідити нові захоплюючі способи, за допомогою яких дорослі можуть почати отримувати задоволення від конструювання із кубиків LEGO через нові канали, які ми не досліджували раніше».

Кріс Кларкін, креативний директор дублінської креативної агенції Boys+Girls, сказав: «Гра — основа життя. Це може допомогти покращити пам’ять, підвищити творчий потенціал та зменшити стрес. Як шанувальники LEGO, ми знали, що LEGO є ідеальним брендом для залучення більшої кількості дорослих до гри. Найбільшою перешкодою було створення обстановки, яка б не сприймалася як місце для дітей. Задум експерименту LEGO Brick Café полягав у тому, щоб спроектувати місце для натхнення, де однодумці могли б зустрічатися та грати, обмінюючись ідеями. Я радий бачити, як люди взаємодіють та реагують на будівництво з цегли в такій обстановці».

LEGO Brick Café спочатку тестується у Дубліні протягом двох днів. Результати цього експерименту будуть використані для оцінки споживчого інтересу до нового способу гри з LEGO.

Розкажіть друзям про новину