Джаред Лето створив бренд засобів догляду за шкірою
24 Жов 2022, 10:41

Джаред Лето створив бренд засобів догляду за шкірою

Сьогодні, коли в соціальних мережах з’являються нові тенденції в галузі краси та здоров’я, зростає і море брендів, створених знаменитостями. Тільки цього року було запущено косметичні бренди Наомі Осакі, Ciara, Скарлетт Йоганссон, Хейлі Бібер та Кім Кардаш’ян, а також збільшилася кількість чоловічих колекцій від зірок, включаючи Ідрісса Ельбу, Джона Ледженда, Тревіса Баркера та Бреда Пітта.

На питання, чи турбує Джареда вихід на вже і так переповнений ринок, він впевнений, що бренд Twentynine Palms знайде своє місце.

«Ми всі могли б провести все своє життя, задаючись цими питаннями: «О, чи маю я бути музикантом?» Є багато інших груп. «Чи маю бути письменником? Є багато інших письменників». «Чи маю журнал?» Є багато інших журналів», — каже він. «Є інше питання, наприклад, наскільки я захоплений цим? Наскільки це цікаво? Які тут можливості? Чого я міг з цього навчитися? Наскільки це складно? Це питання, які ми ставили одне одному, коли створювали Twentynine Palms».

Лето створив Twentynine Palms у співпраці з Джонатаном Кереном. Водночас дует заручився підтримкою Кейт Форбс, яка раніше була глобальним директором з інновацій в Aesop, щоб вона допомогла створити початкову серію з 11 веганських та екологічно чистих продуктів, призначених для тіла, обличчя та волосся, а також випущений лімітованим тиражем шарф із витвором мистецтва Дугласа Мендрі. Серед продуктів: пінка для вмивання – 39 $, зволожуючий засіб для обличчя – 87 $, сироватка – 69 $, маска з глини – 95 $, очищаючі гелі для тіла і рук – кожен по 47 $, шампунь і кондиціонер для волосся – кожен по 54 $.

Продукти Twentynine Palms були розроблені з нахилом на зволоження та призначені для роботи в рамках існуючого щоденного ритуалу догляду за шкірою клієнта. Місто-тезка бренду Твентінайн-Палмс, яке знаходиться в Каліфорнії, стало джерелом натхнення для розробки продукту. Для Лето, який у вільний від зйомок час живе в пустелі Мохаве, Твентінайн-Палмс — це місце, де він вперше навчився медитувати.

«Twentynine Palms зберігає магію цього місця. Пустеля чарівна, бо лише найсильніші виживають там із погляду рослин та тварин. Але в цілому все має бути стійким до сильної посухи та екстремальних погодних умов. Ця стійкість є важливою для того, як ми створюємо наші продукти». — сказала Кейт Форбс.

Команда використовувала місцеві інгредієнти цього місця, такі як екстракт опунції, багаті жирними кислотами олії рослин амаранту, енотера та інші види, що процвітають у посушливих умовах.

Ще однією основою бренду є програма пожертвувань та довгострокове партнерство з випробувальними майданчиками High Desert Test Sites у Джошуа-Трі, некомерційною організацією експериментального мистецтва та резиденцією, співзасновником якої у 2002 році стала художниця Андреа Зіттель.

Літо і Керен планують зрештою розширити Twentynine Palms, включивши до нього парфумерію, товари для дому та предмети дизайну, створені у співпраці з різними художниками.

Придбати лінійку можна буде на сайті бренду та в точках Dover Street Market 25 жовтня.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео