Від iPhone 14 до Apple Watch Pro. Чого чекати від вересневої презентації Apple?
05 Вер 2022, 10:01

Від iPhone 14 до Apple Watch Pro. Чого чекати від вересневої презентації Apple?

Усі любителі техніки в очікуванні нової презентації Apple, яка відбудеться 7 вересня. Там мають представити нові моделі iPhone 14 та Apple Watch. Компанія має намір оголосити числа виходу нових ОС. Є надія, що ми побачимо ще якісь анонси продуктів.

iPhone 14 з новим вирізом у екрані

Без сумніву, ми побачимо нові iPhone. Вже відбувся витік інформації і ми знаємо, що оновлений дизайн яблучної продукції буде з подвійним вирізом замість “чубчика”.

Звісно, ​​хтось оцінити таку зміну, а хтось ні, скільки людей, стільки й думок. Але нововведення торкнеться лише моделей із приставкою Pro, решта гаджетів вийдуть без зовнішніх змін.

Новинки виконуватимуть свою роботу на чіпі Apple A16 Bionic, а він буде зроблений за технологічним процесом 4 нм. Але, якщо вірити чуткам, то чіп буде застосовуватися в топових варіантах, а базових залишиться A15. Але і він гарний по-своєму, тому засмучуватися не варто, адже термін його дії може витягнути на кілька років.

Надійшла інформація, що модель mini більше не випускатиметься. Їй на заміну компанія виробник вирішила подати на ринок iPhone 14 Max із великим екраном, але це ще не точно. Деякі інсайдери говорять про інше.

Не могли забути в Аpple і про камеру. Що стосується основного модуля, у моделях Pro, якщо довіряти чуткам, ми побачимо ширококутний сенсор з роздільною здатністю 48 Мп з підтримкою запису відео в роздільній здатності до 8K. Звучить дуже нічого.

Є надія, що нові моделі матимуть порт USB-C. Як ми всі знаємо, Європейський Союз зобов’язав усіх виробників випускати нові моделі з такими роз’ємами, і американська компанія не може пропустити повз вуха це правило. Їм все одно доведеться змінити Lightning USB-C. Але ніхто не знає, коли це станеться.

Інсайдери надали приблизні ціни новинок. iPhone 14 можна буде взяти за 799 доларів. Без сумніву, вартість може збільшуватись, якщо ви захочете більше пам’яті. iPhone 14 Max купити можна буде за $899, Pro – від $1099, а за старшу лінійку потрібно буде віддати від $1199.

Apple Watch Series 8

Є надія, що ми побачимо новинки від Apple Watch. Кажуть, що там буде датчик контролю температури тіла та більший екран, а автономність збільшиться у кілька разів.

Завдяки оновленому датчику ви зможете дізнатися, коли ваша температура вийде за межі норми. Очікується, що годинник працюватиме на процесорі нового покоління S8. Ходили чутки, що у них буде нова функція відстеження рівня глюкози у крові, але це під великим знаком питання.

AirPods Pro 2-го покоління з новим кейсом

Ми схиляємося до варіанта, що побачимо новинку від AirPods Pro 2 з новим чіпом і підтримкою Bluetooth 5.2, а може і Bluetooth 5.3. Як оновлення торкнеться звуку (можливість підтримки Apple Lossless Audio Codec).

Дизайн, напевно, залишиться без змін, а от зарядний кейс ви зможете побачити вже новим. Наприклад, буде отвір для динаміка, який стане в нагоді при використанні функції «Локатор». Проблема зі втратою навушників теж вирішилася, адже компанія розробник зробили кнопку на телефоні і з динаміка буде чутно звук, коли вам потрібно буде знайти аксесуар.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео