Adidas подав до суду на Nike
13 Чер 2022, 16:11

Adidas подав до суду на Nike

Схоже, стосунки між гігантами спортивного одягу Adidas та Nike напружуються, оскільки Adidas нещодавно подав позов, стверджуючи, що його головний конкурент Nike порушив дев’ять його патентів.

За повідомленням Reuters, позов був поданий до федерального суду Східного Техасу, в якому стверджувалося, що мобільні програми Nike Run Club, Training Club та SNKRS порушили інтелектуальну власність Adidas, включаючи відстеження на основі геолокацій, плани тренувань та функцію для перевірки справжності клієнтів.

Adidas не погодився із системою Nike Adapt, яка регулює посадку кросівок залежно від стопи людини, заявивши, що Adidas був першим, хто розробив «перші у світі інтелектуальні кросівки» ще у 2004 році.

У той час як німецька корпорація вимагає фінансової компенсації «разом із відсотками та видатками», схоже, що Nike не відступить від боротьби, оскільки компанія подала скаргу на технологію Adidas «Primeknit» минулого року. Технологія передбачає плетіння верху кросівок без жодних швів та додаткових деталей.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео