16 Чер 2022, 13:18

Disney представили тур приватним літаком за $110000 у всі парки світу

Компанія Disney офіційно представила свій Disney Parks Around the World: A Private Jet Adventure, набір пригод за ціною 110 тисяч доларів для одного.

Тур по 75 місцях, включає приватні VIP-польоти на літаку Boeing 757 від компанії Icelandair, у всі 12 парків Disney по всьому світу протягом 24 днів в супроводі шеф-кухаря, трьох гідів і лікаря. Протягом подорожей гості також побачать деякі дива світу, такі як піраміди Гізи, Ейфелева вежа та Тадж-Махал, а також ексклюзивні тури кампусом американської кінематографічної компанії Lucasfilm та студії Walt Disney у супроводі трьох гідів, VIP-персон Disney, культурних експертів та несподіваних гостей.

24-денна пригода проходитиме з 9 липня по 1 серпня 2023 року, а бронювання розпочнеться наступного тижня, але пріоритет буде відданий тим, хто брав участь у попередніх пригодах Disney. Початкові 110 тисяч доларів, які повинні заплатити гості, не включають вартість авіаквитків до міста відправлення та повернення, але включають більшу частину харчування. Хоча мінімальний вік гостей становить 12 років, рекомендований вік становить 14 років і більше, крім того, знижки для дітей не надаються.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео