Дай п’ять, осел та блакитне серце: нові емодзі на iOS та Android у 2023
14 Лип 2022, 11:58

Дай п’ять, осел та блакитне серце: нові емодзі на iOS та Android у 2023

Emojipedia, яка створює зразки дизайну для нових смайликів, представила 31 новий смайлик, який, ймовірно, з’явиться у 2023 році. Консорціум Unicode, який стежить за тим, які смайли з’являються на телефонах, ухвалить остаточне рішення, але історично більшість представлених на підтвердження отримали зелене світло.

Вибір смайлів досить великий: від обличчя, що тремтить, до «штовхаючих рук», які виглядають так, ніби хтось хоче дати п’ять. Також будуть додані світло-блакитні, сірі та рожеві серця. У різноманітті емодзі, швидше за все, з’являться лось, осел, гуска та медуза. І можна буде додати до своїх текстів імбир, стручки гороху та гіацинт.

Серед музичної тематики, можна вибрати флейту чи маракаси.

Насправді це найменша кількість нових пропозицій смайликів, які коли-небудь рекомендувалися. Цього року буде випущено 112 нових емодзі, тоді як минулого року їх було 217. І вперше у рекомендаціях нема смайликів, що зображують людей.

Список запропонованих доповнень на даний час є чернеткою. Остаточне затвердження списку відбудеться у вересні. Після того нові дизайни з’являться наступного року.

«Хоча деякі з них можуть не потрапити до списку, більшість із поданих на підтвердження історично підтверджено, в тому числі і всі смайли, які ми анонсували з минулорічної чернетки списку смайликів 14.0 напередодні Всесвітнього дня смайликів 2021 року».

Використання емодзі у всьому світі ніколи не було таким популярним раніше. Нещодавно група опублікувала результати опитування, які показали, що 22% усіх твітів, відправлених цього місяця, містять смайлики — це більше ніж нуль на початку 2012 року.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео